SUSISIEKITE SU MUMIS

Lietuvos Regioninių Atliekų Tvarkymo Centrų Asociacija
El. p.: lratca10@gmail.com
Tel.: +370 41 520002

Archyvas

Marijampolės AATC vyko seminaras "Gerosios praktikos pavyzdžiai tvarkant atliekas Marijampolės regione"

Įgyvendindama šių metų veiklos planą LRATCA kartu su Marijampolės AATC suorganizavo seminarą "Gerosios praktikos pavyzdžiai tvarkant atliekas Marijampolės regione". Pasak asociacijos prezidento Juozo Jankevičiaus, planuojama tokio pobūdžio seminarus organizuoti kasmet ir vis kitame regione, nes kiekvienas RATC~as yra skirtingas ir turi ką parodyti, pasidalinti patirtimi su kolegomis.

Seminaro metu pranešimus skaitė Centro direktorius Antanas Mieliauskas, kuris supažindino su Marijampolės regionine atliekų tvarkymo sistema, pasidalino įgyta patirtimi ilguose bylinėjimosi procesuose, atsakė į gausius seminaro dalyvių klausimus. Skyriaus vadovas Saulius Šimonėlis perskaitė 2 pranešimus: apie įmokų už atliekų tvarkymą administravimą bei apie atliekų tvarkymo kontrolės skyriaus veiklą.

Antroje seminaro dalyje kolegos marijampoliečiai supažindino seminaro dalyvius su regioninio sąvartyno veikla, bioskaidžių atliekų tvarkymu regione.

Seminare be RATC~ų darbuotojų dalyvavo AM Atliekų departamento specialistai, MAATC valdybos pirmininkas ir  nariai, regiono savivaldybių specialistai bei Marijampolės rajono savivaldybės mero pavaduotojas, kuris seminaro pradžioje pasveikino seminaro dalyvius palinkėdamas visiems gerų darbų bei supažindino su savivaldybės pasiektais rezultatais.